Openingstijden

Maandag Tijdelijk gesloten
Dinsdag Tijdelijk gesloten
Woensdag Tijdelijk gesloten
Donderdag Tijdelijk gesloten
Vrijdag Tijdelijk gesloten
Zaterdag Tijdelijk gesloten
Zondag Tijdelijk gesloten

Contact

Zuidermolenweg 50A
1069 CG Amsterdam
020 - 221 61 38


Köfte Kitchen

Köfte Kitchen is een fastfood restaurant dat gespecialiseerd is in vleesgerechten van de grill. De fastfoodketen is een familiebedrijf dat in december 2016 is opgericht. De roots van de familie ligt in Turkije en voor de Turkse keuken delen zij ware liefde.

De bedenker van Köfte Kitchen is een succesvolle horecaondernemer met meerdere restaurants in de regio Amsterdam-west. Zijn restaurants zijn gespecialiseerd in het maken en serveren van authentieke Turkse gerechten.

Zijn gasten kozen ook vaker de overheerlijke Köfte schotel, omdat het hun een thuisgevoel geeft. Een gevoel van warmte, bekendheid en vertrouwen. Een Köfte schotel wordt meestal in luxerestaurants geserveerd en behoort tot één van de kwaliteit producten op het menu. De oprichter had daarom de visie om een ‘fastfood’ restaurant op te zetten gericht op köfte die het thuisgevoel van Turkije meegeeft in een moderne setting.

De oprichter van Köfte Kitchen heeft een buitengewone passie voor de Köfte schotel gecreëerd en het zich totaal eigen gemaakt.

Naast de vleesspecialiteiten is er ook een uitgebreide saladebar!

..

Website Köfte Kitchen

 

Website 11-4-2017  Website 11-4-2017 (3)  Website 11-4-2017 (5)  Website 11-4-2017 (4)

« Terug naar overzicht