Reguliere openingstijden

Maandag 08:00 - 17:00
Dinsdag 08:00 - 17:00
Woensdag 08:00 - 17:00
Donderdag 08:00 - 17:00
Vrijdag 08:00 - 17:00
Zaterdag
Zondag

Contact

Johan van Hasseltweg 96
1022 WX Amsterdam
020 - 789 29 43


Serviceteam Acacia

Kantoren schoonmaken

Schoonmaakbedrijf Acacia staat voor u en uw kantoor klaar. Als gezegd is schoonmaak van kantoren verweven met het DNA van Acacia schoonmaakdiensten. Wij leveren kwaliteit en degelijkheid.

Woningen

Uw woning schoon laten maken door Acacia? Dat kan! Wij maken ook woningen schoon.

Opleveringsschoonmaak

Naast kantoren en woningen, doen wij ook aan opleveringsschoonmaak. Denk hierbij aan een verhuizing of voor makelaars die de woning spik en span schoongemaakt wil hebben voor foto’s.

Hotels (housekeeping)

Acacia schoonmaakbedrijf biedt de beste en meest brede schoonmaakdiensten als het gaat om hotels schoonmaak. Als schoonmaakbedrijf weten wij immers wat we doen.

Glasbewassing

Wij werken met de juiste technieken en middelen en zorgen voor stralende ruiten. Zowel voor buiten als binnen en voor grote en kleine oppervlaktes.

Gevelreiniging

Verenigingen van Eigenaren komen steeds meer voor. Wat valt onder de verantwoordelijkheid van de Vereniging? Denk hierbij aan dagelijks/wekelijks onderhoud of periodiek onderhoud. Ook voorzien wij van een conciërge als dat noodzakelijk is.

VVE

Bouw opruimer en opleveringsschoonmaak, bouwopruimers, VvE’s, Glasbewassing, en het schoonhouden van computers en beeldschermen, horeca schoonmaak, zijn enkele algemene- en gespecialiseerde schoonmaakdiensten die wij voor onze zakelijke klanten verzorgen. Of dat nu dagelijks en / of periodiek is, wij doen dat naar behoefte van al onze klanten als schoonmaakbedrijf in Amsterdam. Voor onze kantoren, bedrijven en scholen, zijn wij een betrouwbare facilitaire partner. Daarom verzorgt schoonmaakbedrijf Acacia al geruime tijd voor hun het volledige schoonmaak beheer in Amsterdam. Het dagelijks kantoren schoonmaken, schole n schoonmaken, behoort dus tot onze schoonmaakspecialisaties.

Winkelcentrum

Bij ons krijgt u goed schoonmaakonderhoud en glasbewassing i.c.m. vriendelijk, representatief schoonmaakpersoneel. Wij voeren periodiek kwaliteitscontroles uit om onze kwaliteit te kunnen waarborgen en te garanderen. De hygiëne beleving van uw bezoekers op goed peil houden is ons doel hierbij. Alles voor een frisse schone uitstraling van uw winkelcentrum. Ook voorzien wij in een conciërge als dat noodzakelijk is.

« Terug naar overzicht