Zuidermolenweg 50 | 1069CG Amsterdam

Contact

Contact gegevens

Heb je vragen over onze winkels of een van onze andere faciliteiten? Neem dan contact met ons op!

Tel:     0634-392121

Mail:   info@akerpoort.nl

Openingstijden

De openingstijden per winkel verschillen. Bekijk voor de juiste openingstijden bij de desbetreffende winkel.

Klik hier voor de actuele openingstijden.

Plan je bezoek

Bij ons kun je de eerste 2,5 gratis parkeren!

Routebeschrijving

Outletcentrum Amsterdam Akerpoort vind je op een uitstekend bereikbare locatie in Amsterdam Nieuw-West en ligt aan brede, filevrije wegen. Snel en eenvoudig te bereiken, ook als je vanaf de A4, A5, A9 en A10 komt.

Kies bij Schiphol de afslag A5 richting Lijnden. Ga vervolgens bij het knooppunt Raasdorp over op de A9 richting Badhoevedorp/Amsterdam. Neem vanaf de A9 afrit N232/S106. Volg de S106 tot aan de afslag Zuidermolenweg.
Ga bij het knooppunt Raasdorp over op de A9 richting Badhoevedorp/Amsterdam. Neem vanaf de A9 afslag 7: Badhoevedorp Lijnden Amsterdam Osdorp. Neem na deze afslag de afrit S106 richting Amsterdam Osdorp. Volg de S106 tot aan de afslag Zuidermolenweg.

Neem op de A9 afslag 7: Badhoevedorp Lijnden Amsterdam Osdorp. Neem na deze afslag de afrit S106 richting Amsterdam Osdorp. Volg de S106 tot aan de afslag Zuidermolenweg.

Kies de ring A10 West. Neem daar de afslag Osdorp (S106). Volg de borden richting ‘Westgaarde’. Koopcentrum Akerpoort ligt tegenover Westgaarde aan je linkerhand.

Rijd richting Sloterplas. De President Allendelaan gaat over in de Ookmeerweg.
Koopcentrum Akerpoort ligt tegenover Westgaarde aan je linkerhand.

Neem de Plesmanlaan tot aan de rotonde met de Baden Powellweg. Rijd die helemaal uit tot aan de rotonde met Ookmeerweg. Ga linksaf de Ookmeerweg op. Koopcentrum Akerpoort ligt kort daarna aan je linkerhand.
Vanaf Centraal Station: neem lijn 17 tot het eindpunt aan het Dijkgraafplein. Van daar af circa 7 minuten lopen via de Ingelandenweg. Of: stap bij station Lelylaan over op bus 63. Stap uit bij de halte Jan Rebelstraat.Vanaf station Lelylaan: neem buslijn 63 tot aan de halte Jan Rebelstraat.

Boek hier je rit met: Uber

Boek hier je rit met: Bolt

Pand huren

Jouw winkel in Akerpoort Amsterdam? Dat kan! Neem voor het huren van een pand contact op met 0634-392121 of via onderstaand contactformulier en maak geheel vrijblijvend een afspraak.